Inspirationsturné

Artificiell intelligens, eller AI, är ett glödhett ämne när företag riktar blickarna mot framtiden. AI är intelligens som uppvisas av maskiner och drömmarna om vad AI kan komma att innebära för mänskligheten är stora. Med hjälp av AI kan robotar flytta objekt, bedöma avstånd och föra resonemang. En AI robot kan exempelvis avgöra att den inte ska fortsätta gå rakt fram om det kommer ett stup. I framtiden hoppas forskare även att AI kommer lära sig själv nya saker och hjälpa oss med beslutsfattning. Självklart innebär det har stora möjligheter för ditt företag. AI möjliggör helt nya arbetssätt och affärsmodeller.

Artificiell intelligens, eller AI, är ett glödhett ämne när företag riktar blickarna mot framtiden. AI är intelligens som uppvisas av maskiner och drömmarna om vad AI kan komma att innebära för mänskligheten är stora. Med hjälp av AI kan robotar flytta objekt, bedöma avstånd och föra resonemang. En AI robot kan exempelvis avgöra att den inte ska fortsätta gå rakt fram om det kommer ett stup. I framtiden hoppas forskare även att AI kommer lära sig själv nya saker och hjälpa oss med beslutsfattning. Självklart innebär det har stora möjligheter för ditt företag. AI möjliggör helt nya arbetssätt och affärsmodeller.

Starta din AI-resa kommer att ge dig svar på:

Inspiration, vad har andra gjort?

Kan AI bidra till er verksamhet och i så fall hur?

Vad har ni för data idag och vad kan ni samla in?

Hur tar ni nästa steg om ni vill koppla på AI i er verksamhet, produkt eller tjänst?

Hur kan ni kickstarta er AI-resa?

Tar ni steget före era branschkollegor?

För mer information klicka dig vidare här:

Starta din AI-resa arrangeras av