Effektivisering av kundorderflöde

En ny kundorder! Det borde vara det lättaste och roligaste i världen, men för många industriföretag innebär det en hel radda praktiska men tidsödande steg innan det är dags för produktion och leverans. En av deltagarna i Kickstart Digitalisering behövde tidigare göra 400 separata beställningar av 400 olika maskindelar till den nya maskinen deras kund beställt. Idag trycker de på en knapp, istället för att fylla i 400 dokument.

När du kliver in i den digitala eran räcker det med ett videosamtal med en kund istället för en flygresa runt halva jorden tur- och retur. Ett knapptryck sätter igång en serie av
processer ni tidigare våndats över och du får mer tid att lägga ner på det du faktiskt älskar. Som att vidareutveckla produkter, tjänster, prata med kunder och tid för lunch och fika med kollegorna istället för väntetid på en flygplats. Anmäl dig till vår gratis seminarieserie Kickstart Digitalisering innan det är för sent. Denna höst är sista chansen att delta.

Slider

Under en heldag och två halvdagar ingår en inspirerande föreläsning om digitalisering, konkreta exempel på hur andra små och medelstora industriföretag digitaliserat sig, diskussioner och möjlighet till nya samarbeten med de andra deltagarna. Varje deltagande företag tar med sig 1-3 personer ur sin ledningsgrupp, så du kommer ifrån Kickstart Digitalisering med ett större nätverk av industriföretag i och utanför din egen bransch.

I ert företag investerar ni en heldag och två halvdagar för en gratis seminarieserie och i utbyte får ni ett starkt nätverk och 2-3 digitaliseringsprojekt som ni kan sätta igång med redan nästa dag på kontoret.

Anmäler du ditt företag idag till den kommande kickstarten nära dig får du nu dessutom 1 timmes gratis individuell coachning med en digitaliseringsexpert där ni går igenom ert företags digitaliseringsutmaningar och vägen framåt.

Kickstart Digitalisering innehåller

  • Inspirationsföreläsning
  • Digitaliseringsexempel för små och medelstora industriföretag
  • Kreativa workshops
  • Samverkan med andra små och medelstora industriföretag
  • 2-3 konkreta planer för hur du ska komma igång med din digitaliseringsresa direkt

PLUS 1 timme gratis individuell coachning med en digitaliseringsexpert om du anmäler dig idag.

Anmäl dig och ditt industriföretag nu till Kickstart Digitalisering med start den..

1/10 i Olofström
2/10 i Gnosjö
2/10 i Jönköping
14/10 i Jönköping
15/10 i Ljungby
15/10 i Hedemora
15/10 i Lidköping-Falköping
16/10 i Växjö

22/10 i Sävsjö-Vetlanda
23/10 i Stockholm
30/10 i Göteborg
4/11 i Skövde
5/10 i Malmö
5/11 i Lund