Så får du en ännu större kick från Kickstart

I samband med de sista kickstarterna på projektet Kickstart Digitalisering erbjuder vi nu även en timmes gratis individuell coachning av en av våra digitaliseringsexperter.

Under en timme hjälper vår digitaliseringsexpert dig med individuell coachning för att se över ditt företags specifika digitaliseringsutmaningar och vägen framåt.

Det här innebär att utöver Kickstart Digitaliserings tidigare erbjudande med tre tillfällen av vår gratis seminarieserie med workshops, inspirationsföreläsningar, diskussioner och praktisk planering av minst 2-3 digitaliseringsprojekt som du kan ta tag i och starta igång med redan dagen efter det sista kickstarttillfället så får du nu dessutom en extra timmes coachning.

Det här erbjudandet gäller bara när du anmäler dig till någon av våra kommande kickstarter i höst och är speciellt för dig som tänker passa på att kickstarta din digitaliseringsresa i höst.

Den här hösten är sista chansen att passa på att delta. Vi håller därför i dubbelt så många kickstarter och turnerar runt i hela Sverige. Från Malmö i söder till Skellefteå i norr med tjugo stopp på vägen dit.

Anmäl dig idag till en av våra seminarieserier i höst. Du hittar alla kommande seminarieserier samt vilka orter det gäller här.