Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kickstart Digitalisering: dag 1 – Simrishamn (KS53)

7 november, 2018 @ 08:30 - 12:00

Kickstart Digitalisering – genom företagssamverkan

Kickstart Digitalisering: dag 1 – Simrishamn (KS53)

Ta chansen att delta!
Kickstart Digitalisering stöttar små och medelstora företag som arbetar i, eller nära, industrin i sin digitaliseringsresa – oavsett var på resan man befinner sig. Syftet är att ge företagen insikt och inspiration för att kunna ta tillvara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Genom stöd och samverkan med andra får företagen hjälp att hitta sätt att stärka sina affärer och identifiera möjligheter till nya kunder och marknader. Kickstart bidrar därmed till resan mot en framgångsrik och lönsam digitalisering. 93 % av deltagarna i Kickstart anser att de har fått nya idéer om sitt företags möjligheter inom digitalisering.

Upplägg och omfattning
Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag investerar i två heldagar, bestående av tre halvdagar (7/11, 23/11 & 7/12) med workshops kring digitalisering. För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart ser vi av erfarenhet att det är bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande position. Det kommer att tilldelas några ämnesområden att arbeta med under Kickstart för att påbörja den interna processen.

Anmälan
Vänligen uppge mailadress, namn, företagsnamn, mobilnummer och eventuell specialkost i ett mail till:
jenny.bramell@iucsyd.se. Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost, lunch och fika under dagen. Lokalen är Marint Centrum på Varvsgatan 4 i Simrishamn. Vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kr i avbokningsavgift om ett företag avbokar sitt deltagande i Kickstart mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart alternativt helt uteblir.

Kod
KS53

Datum
Dag 1: 7 november kl. 8.30-12
Dag 2: 23 november kl. 8-12
Dag 3: 7 december kl. 9-12

Adress
Lokalen är Marint Centrum på Varvsgatan 4 i Simrishamn.

Sista anmälningsdag 24 oktober!

Frågor
Kontakta: Jenny Bramell
Telefon: 0709-629150
Mail: jenny.bramell@iucsyd.se

Vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kr i avbokningsavgift om ett företag avbokar sitt deltagande i Kickstart mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart alternativt helt uteblir.

Kickstart Digitalisering genomförs av Teknikföretagen i samarbete med IF Metall, RISE, Swerea IVF, IUC, Innovation Center för landbygden, Ystad kommun, Tillväxt Syd, Sjöbo kommun, Simrishamn kommun, Tomellilla kommun, Skurups kommun och SISP (Swedish Incubators and Science Parks).

Detaljer

Datum:
7 november, 2018
Tid:
08:30 - 12:00

Arrangörer

Tillväxtverket
Teknikföretagen
IF Metall