Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kickstart Digitalisering: dag 1 – Söderköping-Valdemarsvik(KS81)

11 september, 2019 @ 13:00 - 20:00

KickStart Digitalisering – genom företagssamverkan

Kickstart Digitalisering: dag 1 –Söderköping-Valdemarsvik (KS81)

Ta möjligheten att delta!
Kickstart Digitalisering stöttar små och medelstora företag som arbetar i, eller nära, industrin i sin digitaliseringsresa – oavsett var på resan man befinner sig. Syftet är att ge företagen insikt och inspiration för att kunna ta tillvara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Genom stöd och samverkan med andra får företagen hjälp att hitta sätt att stärka sina affärer och identifiera möjligheter till nya kunder och marknader. Kickstart bidrar därmed till resan mot en framgångsrik och lönsam digitalisering. 93 % av deltagarna i Kickstart anser att de har fått nya idéer om sitt företags möjligheter inom digitalisering.

Upplägg och omfattning
Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag investerar i två heldagar, bestående av en heldag (11/9) och två halvdagar (1/10 & 24/10) med workshops kring digitalisering. För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart ser vi av erfarenhet att det är bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande position. Det kommer att tilldelas några uppgifter att arbeta med under Kickstart för att påbörja den interna processen.

Adress
Adressen för den första träffen är CoOperate Coffice, Hagatorget , Söderköping.

Kod
KS81

Datum
Dag 1: 11 sept (kl. 13-20) inkl fika och middag
Dag 2: 1 okt (kl. 8:30-13) inkl fika och lunch
Dag 3: 24 okt (kl. 8:30-14) inkl fika och lunch

Anmälan

Vänligen uppge mailadress, namn, företagsnamn, mobilnummer och eventuell specialkost i ett mail till:
bjorn.ekengren@soderkoping.se

Frågor
Björn Ekengren, 0121-181 61
bjorn.ekengren@soderkoping.se 

Sista anmälningsdag 27 augusti 2019!

Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost, lunch och fika under dagen. Vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kr i avbokningsavgift om ett företag avbokar sitt deltagande i Kickstart mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart alternativt helt uteblir.

Kickstart Digitalisering genomförs av Teknikföretagen i samarbete med IF Metall, Tillväxtverket, RISE, IUC, och SISP (Swedish Incubators and Science Parks).

Detaljer

Datum:
11 september, 2019
Tid:
13:00 - 20:00

Arrangörer

Teknikföretagen
IF Metall
Tillväxtverket