Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kickstart Digitalisering: dag 2 – Järfälla (KS69)

februari 21 @ 08:30 - 13:00

KickStart Digitalisering – genom företagssamverkan

Kickstart Digitalisering: dag 2 – Järfälla (KS69)

Ta möjligheten att delta!
Kickstart Digitalisering stöttar små och medelstora industri- eller industrinära företag i deras digitaliseringsresa. Oavsett var på digitaliseringsresan man befinner sig. Syftet är att ge dig insikt och inspiration för att kunna ta vara på digitaliseringens möjligheter. Stöd och samverkan med andra hjälper dig att hitta sätt att stärka dina affärer och identifiera möjligheter till nya kunder och marknader. Kickstart bidrar till resan mot en framgångsrik och lönsam digitalisering. Uppföljning visar att 96 % av deltagarna i Kickstart anser att de har fått nya idéer om möjligheterna inom digitalisering.

Upplägg och omfattning
Ditt företag investerar i två heldagar, bestående av en heldag (7/2) och två halvdagar (21/2 & 7/3) med workshops kring digitalisering. För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart är det bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande position. Du kommer att tilldelas några uppgifter att arbeta med under Kickstart för att påbörja den interna processen.

Kod
KS69

Datum
Dag 1: 7 februari (kl. 9-16)
Dag 2: 21 februari (kl. 8.30-13.00)
Dag 3: 7 mars (kl. 8.30-13.00)

Adress
Kickstart hålls i Barkarby Kontorshotell på Veddestavägen 19.

Anmälan och frågor
Siegfried Gudmundsson,
Näringslivsutvecklare Järfälla Näringsliv AB
Mobil: 070 002 78 74
Mail: siegfried.gudmundsson@jarfalla.se

Vänligen uppge mailadress, namn, företagsnamn, mobilnummer och eventuell specialkost i ett mail till Siegfried Gudmundsson.

Sista anmälningsdag 17 januari 2019!

Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost, lunch och fika under dagen. Vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kr i avbokningsavgift om ett företag avbokar sitt deltagande i Kickstart mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart alternativt helt uteblir.

Kickstart Digitalisering genomförs av Teknikföretagen i samarbete med IF Metall, Järfälla Näringsliv AB, Företagarna, Tillväxtverket, RISE, IUC och SISP (Swedish Incubators and Science Parks).

Detaljer

Datum:
februari 21
Tid:
08:30 - 13:00