Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kickstart Digitalisering: dag 3 – Ljusdal (KS58)

5 december, 2018

KickStart Digitalisering – genom företagssamverkan

Kickstart Digitalisering: dag 3 – Ljusdal/Järvsö (KS58)

Vad är Kickstart Digitalisering?
Kickstart Digitalisering är ett initiativ med syfte att ge insikt och inspiration för att ta vara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Små och medelstora företag som arbetar i, eller nära, industrin får möjligheten att samverka och få stöd med att påbörja eller fortsätta sin digitalisering – oavsett var på resan man befinner sig.

Upplägg och omfattning
Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag investerar i två heldagar, bestående av en heldag (7/11) och två halvdagar (19/11 & 5/12) med workshops kring digitalisering. För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart ser vi av erfarenhet att det är bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande position. Det kommer att tilldelas några ämnesområden att arbeta med under Kickstart för att påbörja den interna processen.

Kod
KS58

Datum
Dag 1: 7 november (heldag)
Dag 2: 19 november (förmiddag)
Dag 3: 5 december (förmiddag)

Adress
Adressen är Åkerstagatan 2D i Ljusdal i Närljus kontor

Anmälan och frågor
Suzanne Bäckman, 070-2405392
suzanne.backman@narljus.se

Sista anmälningsdag 24 oktober!

Vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kr i avbokningsavgift om ett företag avbokar sitt deltagande i Kickstart mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart alternativt helt uteblir.

Kickstart Digitalisering genomförs av Teknikföretagen i samarbete med IF Metall, Tillväxtverket, NärLjus Ljusdals kommuns och näringslivskontor, RISE, Swerea IVF, IUC och SISP (Swedish Incubators and Science Parks).

Detaljer

Datum:
5 december, 2018

Arrangörer

Tillväxtverket
Teknikföretagen
IF Metall