Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Kickstart Digitalisering KS131

augusti 28 @ 09:00 - 15:00

Kickstart Digitalisering
– med fokus Intern digitalisering för effektiva flöden och processer.

I spåren av Coronakrisen har den digitala utvecklingen drivits allt snabbare, såväl i samhället som i näringslivet. Det blir tydligt att digitala lösningar och verktyg påverkar hur väl verksamheter kan fungera nu och framåt.

Kickstart digitalisering erbjuder en kostnadsfri workshopserie med tre träffar, där vi tittar på hur ni kan utveckla era flöden och processer med digitala verktyg. Till exempel blir affärssystemet alltmer hjärtat i verksamheten. Det gäller att bli mer effektiv, att allt hänger ihop för att undvika digitala öar.

I en Kickstartprocess träffar ni erfarna digitaliseringsexperter och andra företag som alla delar med sig av sina frågeställningar och erfarenheter. Upplägget ser ut så här:

Del 1: Inspirationsföreläsningar och workshop (heldag)

Del 2: Workshop för att identifiera företagets möjligheter (halvdag)

Del 3: Workshop för att landa i aktiviteter för företaget (halvdag)

Allra mest får ni ut av Kickstart om ni är 2 – 3 personer i företaget som lär tillsammans och kan föra tankarna vidare i era verksamheter.

Kickstart Digitalisering är ett projekt inom Digitaliseringslyftet – ett av Tillväxtverkets program inom Smart Industri. Tillväxtverket finansierar projektet som drivs av Teknikföretagen med IUC som en part.

Kontaktperson: Jenny Bramell 0709-629150 jenny.bramell@iuc.se

Datum för hösten är:

28/8, 9-15
8/9 kl, 8-12
22/9 kl, 8-12

Vi utgår från att vi kan träffas fysiskt i Skåne men om situationen så kräver blir formatet digitalt med anpassade tider.

 

Anmäl dig här

 

Detaljer

Datum:
augusti 28
Tid:
09:00 - 15:00