Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kickstart Digitalisering KS142-Online

september 3 @ 09:30 - 15:30

Digitalisering är mer aktuellt nu än någonsin. Situationen i samhället med en pågående pandemi påverkar alla typer av företag och verksamheter, små som stora. Digitalisering är en avgörande faktor för många företag som kämpar för överlevnad.

Ursprungsformatet för Kickstart digitalisering är utbildning genom workshops, med syfte att inspirera och motivera företag att komma igång med sitt digitaliseringsarbete. Dessa workshops genomförs genom fysiska sammankomster i konferenslokal vilket inte längre är möjligt utifrån rådande omständigheter.

Syftet att inspirera och motivera företag att komma igång med sitt digitaliseringsarbete behöver fortgå även under pågående samhällskris.

För att deltagarna ska få ut så mycket som möjligt från Kickstart Digitalisering Online är tempot högt och interaktion mellan processledare/rådgivare och deltagare ett måste. Precis som vid vanliga Kickstart workshops ligger mycket fokus på arbete med företagens egen verksamhet, med stöd från våra experter som bidrar till att skapa förståelse och aktiviteter som lyfter det egna företaget framåt i digitaliseringsresan.

Vart: Via webben, länk för anslutning skickas ut dagen innan
När: Torsdag 3 sept 9:30-15:30
Pris: Gratis för upp till 3 deltagare per företag.
Anmälan: https://www.cedeo.se/kickstart-digitalisering-events/kickstart-digitalisering-online-18

 

 

 

 

 

Detaljer

Datum:
september 3
Tid:
09:30 - 15:30